Bordbestilling hos ORO Bar & Grill

ORO Bar & Grill har kapasitet til å servere 200 mennesker til enhver tid. Derfor er det tilrettelagt for både mindre og større selskaper i vårt lokale. For mindre grupper på opp til 12 personer anbefales det å ta kontakt via telefon en uke i forveien for å reservere et bord. For større grupper som ønsker å leie hele eller deler av restauranten til firmafester, julebord og lignende anbefales det å kontakte oss minst 3 måneder i forveien for å undersøke tilgjengelighet. Ved siden av å bestille bord hos ORO Bar & Grill kan også hele eller deler av restauranten leies for spesielle begivenheter, som bryllup, julebord, konfirmasjon og lignende.

Private fester

Vårt lokale består av et stort rom hvor deler kan stenges av for å skape opp til to private rom hvorav hvert kan romme 30 personer. Disse to rommene kan slås sammen og dermed romme opp til 60 personer. Det er også mulig å stenge av disse rommene for vanlige gjester og leie resten av lokalet til privat fest. Dette alternativet anbefaler vi for selskap på mellom 60 og 170 personer.

For mindre grupper har vi et hyggelig loungeområde som kan leies til drinker og fingermat. Det er også mulig å leie loungen vår til grupper på opp til 20 personer for high tea ved peisen på utvalgte søndager i vinterhalvåret. Ved sommerarrangementer kan også terrassen leies for grillfester eller uteservering.

På kveldstid om fredager og lørdager er det også mulig å leie baren vår for private fester frem til stengetid.

Julebord

I november og desember arrangerer vi julebord på torsdager, fredager og lørdager. Da gjelder egne julebordmenyer og egne priser. Grunnet stor etterspørsmål anbefales det å kontakte oss minst et halvt år i forveien for firmafester rundt julen. Julebord kan også arrangeres i januar.

Jubileum og bryllup

ORO Bar & Grill er populær blant brudepar og jubilanter som ønsker å holde festen her. Hos oss kan du skreddersy arrangementet slik du ønsker det, og våre rom egner seg svært bra for større forsamlinger. Vår kjøkkensjef har lang erfaring med å sette sammen menyer for bryllup og andre jubileer etter ønsker fra brudepar og jubilanter.

Ved slike begivenheter kan vi utvide loungeområdet til å ønske gjestene velkommen med velkomstdrink og fingermat før gjestene vises inn til spisesalen. Det anbefales å leie hele vårt lokale for bryllupsfest og større feiringer. Ta kontakt minst ett år i forveien for å sjekke tilgjengelighet og muligheter for feiring hos ORO Bar & Grill. Det er mulig å komme innom for en uforpliktende visning.

Konfirmasjon

Ved små og store konfirmasjonsfester er ORO Bar & Grill et egnet lokale for en minneverdig feiring. Lei hele eller deler av restauranten og vær selv med på å skreddersy menyen etter konfirmantens eget ønske. Det er både mulig å bestille kaker og bringe selv. Våre medarbeidere kan være behjelpelige med å leie en fotograf. Ved konfirmasjoner om våren er det også mulig å leie terrassen vår til uteservering.

Underholdning

Ved arrangementer som bryllup og konfirmasjoner er det ofte ønskelig å arrangere underholdning i form av intimkonserter, stand-up eller lignende. ORO Bar & Grill tilrettelegger for dette, og ved store og små private arrangementer er det mulig å arrangere live opptredener hos oss.

Hvert av våre rom, inkludert loungen, kan tilrettelegges for en blant annet konserter og andre forestillinger. I vår hovedspisesal arrangerer vi levende musikk ved enkelte høytider og spesielle arrangementer. Her er det blant annet anledning til opptredener av band eller små til mellomstore ensembler. Loungen egner seg til mindre opptredener. Her danner et lite platå en naturlig scene med plass til maksimalt to artister.

Ta kontakt for mer detaljert informasjon om muligheter for opptredener hos ORO Bar & Grill.

Privacy Policy