Ledige stillinger hos ORO Bar & Grill

Ønsker du en spennende karriere ved en av Norges mest anerkjente og pulserende restauranter? Er du på jakt etter en lærlingplass som virkelig kan gi deg en ordentlig god start på din kokkekarriere? Hos ORO Bar & Grill arbeider du sammen med og lærer av kokker og servicemedarbeidere i verdensklasse.

Vi er alltid på jakt etter dedikerte mennesker til vårt internasjonale team. ORO Bar & Grill er stolte av å tilby en standard i Michelinklassen til sine kunder. Vi forventer kun det beste av våre medarbeidere, og som en del av vårt team blir du lært opp av noen av de beste innen sitt fag.

Nedenfor kan du se våre nåværende ledige stillinger*. Lærlinger oppfordres til å søke om opplæring på minst 3 måneder av gangen for å få så mye erfaring som mulig. Finner du ikke en stilling som passer til deg? Send oss en e-post med din CV med emne «Åpen søknad ORO Bar & Grill» til karriere@ororestaurant.no så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig!

Kjøkken

Kjøkkenassistent, helgestilling.

Vi søker en motivert og ryddig kjøkkenassistent med evne til å jobbe selvstendig og til å ta initiativ. Vedkommende må ha en bakgrunn fra kokk- og servitørfag og helst 2-3 års erfaring som kjøkkenmedarbeider. Du må trives i et hektisk miljø og ha evne til å jobbe i et team og å skape en hyggelig arbeidsplass. Dette er i utgangspunktet en deltidsstilling med muligheter for utvidelse etter seks måneder.

Send oss din søknad og CV eller kontakt oss på kjokken@ororestaurant.no for mer informasjon om stillingen.

Kjøkkenmedarbeider / Kokk deltid

ORO Bar & Kjøkken søker en erfaren kokk til vårt kjøkkenteam. Stillingen innebærer blant annet planlegging, forberedelse og tilberedelse av måltider i henhold til OROs daglige meny, samt gjennomføring av vår HACCP-rutiner. Som kokk hos oss setter du sikring av hygiene og matkvalitet i høysete. Sammen med et dyktig team har du ansvar for at restaurantens gjester får en fullkommen matopplevelse hos oss. Fagutdannede kokker med minst 3 års erfaring i bransjen oppfordres til å søke.

Dette er en deltidsstilling med muligheter for fleksibel arbeidstid hvis ønskelig.

Send oss din søknad og CV eller kontakt oss på kjokken@ororestaurant.no for mer informasjon om stillingen.

Bar

Vinkelner, heltid

ORO Bar & Kjøkkens barteam har en ledig stilling for en dyktig vinkelner. Vi søker en person med minst 3 års erfaring innen yrket og med en særlig kjennskap av fransk og italiensk vin. Som vinkelner er du blant annet ansvarlig for innkjøp til OROs vinkjeller, og for utvalg av vin til dagens måltider. Du blir også ansvarlig for anbefaling av vin til kunder. Vi søker en trivelig og serviceinnstilt person med en vennlig innstilling. Ved denne stillingen er det viktig at du behersker norsk.

Dette er en heltidsstilling.

Send oss din søknad og CV eller kontakt oss på bar@ororestaurant.no for mer informasjon om stillingen

Restaurant

Restaurantmedarbeidere deltid

ORO Bar & Kjøkken søker vennlige og serviceinnstilte personer som restaurantmedarbeidere. Din hovedoppgave er å sørge for at våre gjester får en fullkommen restaurantopplevelse ved sitt besøk ved ORO Bar & Kjøkken. Du jobber sammen med våre dyktige servitører og tilser at alt fra atmosfære til matkvalitet, renhold og orden er på stell. Andre oppgaver innebærer mottak av gjester, servering og oppfølging av rutiner. Detaljorienterte personer med minst 5 års erfaring oppfordres til å søke. Ved denne stillingen er det viktig at du behersker norsk.

Vi behøver totalt 4 nye restaurantmedarbeidere på deltid

Send oss din søknad og CV eller kontakt oss på restaurant@ororestaurant.no for mer informasjon om stillingen

*Søkere til alle våre stillinger må være fylt 18 år. Lærlinger må være fylt 16 år.

Privacy Policy