ORO Bar & Grill

Med en vakker og beleilig plassering i Tordenskiolds gate 3, like ved Nationaltheatret og Oslos travle forretningsområde, er ORO Bar & Grill et utmerket valg av restaurant. Enten du er på jakt etter en rask hverdagslunsj, en romantisk middag for to eller en helaften med kolleger, har ORO noe som passer for deg. ORO Bar & Grill er en Michelinbelønnet restaurant som serverer mat fra et internasjonalt kjøkken som baserer seg på norske råvarer av ypperste klasse. Med fokus på sesongbaserte varer, eksperimentell kokkekunst og utmerket service kan du tilbringe en minneverdig aften med sublime smaksopplevelser i hyggelige omgivelser.

ORO Bar & Grill holder utmerkelsen «BIB Gourmand» og er dermed et spisested hvor du kan nyte et bedre måltid uten å bli ruinert. Kom innom for et glass vin i verdensklasse til en hyggelig pris og la deg friste av vår spennende meny. Vårt mål er å skape en uformell restaurant hvor våre gjester kan føle seg som hjemme mens de prøver nye og spennende retter.

Menyen vår byttes ut hver uke og settes sammen av et ekspertlag som består av vår restaurantsjef, kjøkkensjef og vinkelner. Ukens utvalg baserer seg alltid på hva våre leverandører byr på av sesongens beste råvarer og er skreddersydd for å overraske våre gjester med kulinariske matopplevelser i særklasse.

Omgivelsene

ORO Bar & Grills trivelige hjørnelokale er stilsikkert innredet i duse, nordiske toner med minimalistiske bilder fra utvalgte norske kunstnere på veggene. Med over 200 sitteplasser har vi kapasitet til å romme både små og store grupper. I OROs uformelle omgivelser er det den gode maten, det sosiale samværet og den lune atmosfæren som står i sentrum.

Uansett sesong ønsker ORO Bar & Grill å skape en hyggelig restaurantopplevelse for våre gjester. På varme dager åpner vi dørene og utvider restauranten til vår store terrasse. Om vinteren fyrer vi i peisen og setter frem noen behagelige lenestoler hvor du kan hygge deg med både varme og kalde drikkevarer. Nyt utsikten mot et av Oslos mest aktive områder mens du nyter et måltid, et glass vin eller et stykke kake i OROs hyggelige omgivelser.

På dagtid er restauranten et rolig spisested hvor vår gjester kan nyte en kaffe eller lunsj. Her er det mulig å ta med seg en god bok eller en laptop for dem som har behov for å kombinere arbeidsro med utsøkte kaffebønner fra nært og fjernt.

Om kvelden forvandles ORO Bar & Grill til et livlig utested hvor stemningen er til å ta og føle på. Fra ca kl.18:00 til 21:00 står middag i fokus, og lokalet domineres av lyden av klingende bestikk og matglade gjester. Etter kjøkkenets stengetid er baren fremdeles åpen og ORO Bar & Grill fungerer som et hyggelig utested for dem som enten vil starte eller avslutte kvelden med noe fristende i glasset. Her kan du komme innom for et par utsøkte glass vin eller be en av våre erfarne bartendere sette sammen en spennende cocktail basert på hva du liker.

Bordbestilling og åpningstider

Hos ORO Bar & Grill kan du bestille bord for opp til 12 personer via telefonkontakt en uke i forveien. For større grupper, julebord og lignende anbefaler vi å kontakte oss minst 3 måneder før selskapet slik at vi best mulig kan tilrettelegge for ønskene.

ORO Bar & Grill er åpen syv dager i uken. På fredager og lørdager gjelder utvidede åpningstider for bargjester, mens kjøkkenet stenger kl. 21:00. Se den nedenstående tabellen for en oversikt over våre åpningstider.

Man-tor: 11:00 – 21:00

Fre: 11:00 – 02:30

Lør: 14:00 – 02:30

Søn: 11:00 – 21:00

Ved helligdager gjelder egne åpningstider. Mer informasjon om dette kan du lese om under ”Åpningstider hos ORO”.

Privacy Policy