ORO Bar & Grills konsept

ORO Bar & Grill er et moderne restaurantkonsept signert mesterkokken Terje Ness. Helt fra vi først åpnet dørene i 2000 har vårt fokus vært på å tilby våre gjester en uforglemmelig restaurantopplevelse. Med lokalproduserte råvarer, et stjernelag av kokker og en helt fantastisk beliggenhet i Oslo sentrum byr ORO Bar & Grill på et unikt måltid i verdensklasse. Restaurantens gjester kan sette av 1, 2 eller 3 hyggelig timer og kan selv sette sammen sine retter à la carte eller nyte et herlig måltid fra den faste menyen.

Med åpningstid fra tidlig til sent og beliggenhet like ved travle Karl Johans gate, er ORO Bar & Grill en restaurant som imøtekommer sine gjester til både lunsj og middag, til hverdag og fest. Med over 200 sitteplasser fordelt på tre avdelinger er ORO Bar & Grill et spisested som passer for både små og store grupper. Vi er tilgjengelig for større arrangementer som bryllup, julebord og konfirmasjon, og tilrettelegger for å skreddersy feiringen etter våre gjesters egne ønsker.

Vi ønsker å beholde fokus på maten og de gode smakene. Derfor er stemningen hos ORO Bar & Grill bevisst uformell og restauranten er enkelt innredet i nordiske fargetoner. Hos oss får du ikke bare en kulinarisk opplevelse, men også en kunstopplevelse. Løft blikket fra tallerkenen og møt moderne og minimalistiske fotografier fra utvalgte kunstnere, utlånt fra Galleri Riis sin utsøkte samling.

Norske råvarer – internasjonalt kjøkken

ORO Bar & Grills satte meny og à la carte byttes ut på en ukentlig basis og er tilrettelagt sesongbetonte og lokalt tilgjengelige råvarer. Et kjennetegn på Terje Ness sitt kjøkken er den internasjonale vrien på kjente og kjære matvarer. Norske råvarer er i en egen klasse når det gjelder kvalitet, men tradisjonelt sett har ikke de norske matrettene fått den anerkjennelsen de fortjener. Hos ORO Bar & Grill ønsker vi å løfte opp norske matvarer og gi dem det de fortjener av spennende marinader, tilbehør og vin. Havets råvarer er i særlig fokus, og her kan du til enhver tid velge blant sesongens lekreste fiskeretter i en utgave du aldri før har sett.

Hos ORO Bar & Grill setter vi ingen stopper for kreativiteten. Vi setter vår ære i å være nytenkende med våre kombinasjoner av nordisk og internasjonale smaker. Hos oss kan du nyte kjente og kjære norske råvarer i komplett harmoni med ukjente og eksotiske toner fra øst, vest og sør.

Vår rikholdige vinkjeller byr på 9000 vinflasker som til enhver tid baserer seg på flere hundre vinsorter. I hovedsak finner en klassiske middelhavsviner her men vi har nylig utvidet utvalget til å inkludere smakfulle viner fra Sør-Amerika, Australia og Sør-Afrika.

Hver enkelt av våre ansatte får et detaljert kurs i hvor våre råvarer kommer fra og er behjelpelige med å gi våre gjester en hyggelig restaurantopplevelse.

Høy kvalitet for enhver lommebok

ORO Bar & Grill står for gode råvarer, høy kvalitet og fantastiske smaksopplevelser, enten du ønsker et måltid bestående av 4 til 6 retter eller et raskt lunsjmåltid. Vår filosofi er derfor å tilby en verden av smaker på din tallerken, uten at det nødvendigvis setter sitt preg på månedsbudsjettet.

Den vinnende kombinasjonen av et godt kjøkken og særdeles hyggelige priser medførte at ORO Bar & Grill i 2015 ble tildelt utmerkelsen BIB Gourmand av den prestisjetunge Michelinguiden.

Tilgjengelighet står sentralt i vår tankegang, og vi mener at alle skal ha mulighet til å unne seg et godt måltid en gang i året, i måneden eller uken. ORO Bar & Grill har derfor skreddersydd menyer og måltider à la carte som passer til alle prisklasser og ønsker. Kunden har alltid rett, og med et godt og rikt utvalg kommer aldri restauratøren til å ta avgjørelser for våre gjester.

Privacy Policy