Mat & Drikke

«Oro» er «gull» på italiensk, og hos ORO Bar & Grill kan du ikke forvente deg noe annet enn gylne smaksopplevelser med de aller beste produktene vi kan finne. Vi vet at det som skiller et godt måltid fra et fantastisk måltid er riktig valg av vin til maten. ORO byr på helhetlige matopplevelser med håndplukkede ingredienser til både mat og drikke. Vi arbeider nært med lokale leverandører i både Norge og utlandet, slik at vi har stålkontroll på alle våre produkter.

Utsøkte råvarer

Noen av verdens aller fineste råvarer trenger du ikke reise langt for å finne. Norge er et undervurdert mekka for både sjømat og viltretter, og med riktig tilberedelse havner det norske kjøkkenet i en kulinarisk klasse for seg selv. Det er ingen tvil om at kortreist mat smaker både mer og bedre. Derfor kommer vi alltid til å velge lokal, sesongbetont mat fremfor importerte og drivhusfremstilte råvarer.

Samtidig ønsker vi å utfordre våre gjester med spennende smaker og ganeopplevelser i særklasse. ORO Bar & Grill er derfor en restaurant som stadig fornyer sitt kjøkken. Vi eksperimenterer med krydder, blander surt og søtt og leker med maten vår. Slik skaper vi kreative og nyskapende smaker som våre gjester sent vil glemme.

Menyen vår blir byttet ut hver eneste uke og våre kokker legger de kloke hodene sine i bløt for å skape nye norske retter med en internasjonal vri, basert på sesongens beste tilgjengelige råvarer.

Vinkjeller i verdensklasse

Underetasjen til ORO Bar & Grill sin er ikke som andre kjellere. Her er gulv til tak fylt med viner fra de mest utsøkte druesortene vår vinkelner har fått smaken på. Sommer som vinter ligger temperaturen i vinkjelleren vår alltid på 12 grader, noe som garanterer at kvaliteten på de edle dråpene holdes til et maksimum.

Her finner du til enhver til over 9000 vinflasker basert på hundrevis av ulike druesorter. Vår spesialitet er viner fra Middelhavet, men i det siste har vi også importert en rekke deilige viner fra Sør-Amerika, Australia og Sør-Afrika.

Målet med vår rikholdige vinliste er å tilby et utsøkt utvalg med vellagde og interessante viner til enhver prisklasse. Hver uke bytter vi meny og vår vinkelner kan bruke sin ekspertise til å lete seg frem til riktig vin for riktig mat. Dermed kan du som gjest være sikker på at den vinen du blir anbefalt er nøye gjennomtenkt og spesielt utvalgt til ditt måltid.

Ønsker du å gjøre besøket ekstra spesielt? Kontakt oss for en skreddersydd omvisning i vinkjelleren, etterfulgt av et krasjkurs i vinsmaking!

Våre leverandører

ORO Bar & Grill samarbeider nært med leverandører fra både nært og fjernt. Maten henter vi fra faste gårder og fiskerier rundt omkring i Norge mens vår vinkelner velger seg ut viner fra hele verden. Fordi vi kun arbeider med små til mellomstore bedrifter har vi svært god kontakt med våre leverandører og produsenter. Slik kan vi garantere kvalitet i hvert eneste ledd.

Ved siden av kvalitet er ORO Bar & Grill bevisst på å bidra til en handel som er så etisk som mulig. Dette er et tema som alle involvert i import er pliktet til å ta stilling til. Derfor er det et viktig prinsipp for oss at vår import av drikkevarer samsvarer med anerkjente standarder for menneskerettigheter, arbeidsforhold og miljøhensyn. Ved å opprettholde god kommunikasjon og et tett samarbeid med våre partnere er ORO Bar & Grill med på å påvirke denne internasjonale handelen i positiv retning.

Hvert eneste år arbeider vi for å utvide vårt repertoar av råvarer og vin. En del av jobben vår er derfor å personlig besøke nye potensielle leverandører. Vi har en hands-on tilnærming til alle våre produkter, og hver eneste råvare og vinsort kvalitetssikres personlig av våre ansatte.

Privacy Policy